Vores historie

Vores mission

Fundamentet etableret på kvalitet til en fair pris og uden udsalg

Vi leverer essentials til moderne gentlemen som de bruger i deres daglige liv.

Vi hjælper med at bygge det fundament, som du eller din bedre halvdel bygger en personlig stil ovenpå. Vores produkter understreger elegance og er dedikeret til tradition og kvalitet – alt sammen designet i en tidløs stil.

Vi holder ikke udsalg, fødselsdags kampagner, og hvad der nu ellers er af mærkelige grunde til at holde udsalg. I stedet give dig en fast, fair og gennemsigtig prissætning hele tiden, så du altid vil få samme værdi for pengene uden at skulle bekymre dig om timing.

I stedet for at holde udsalg, vælger vi at belønne vores loyale kunder, ved at tilbyde attraktive priser og fordele for vores medlemmer. De bedste priser er ikke længere forbeholdt de nye kunder eller udsalgsjægerne. I stedet er det tilgængeligt for alle, der kan tilslutte sig vores tilgang og vælger at blive medlemmer. Dette er måden GNTLMN gør det på!

Men før vi dykker alt for dybt ned i hvad vi e, så lad os starte med hvem vi er.

Tobias Risom, grundlægger af GNTLMN Essentials , i en smoking.

Alle gode ting starter med god introduktion

Mit navn er Tobias og jeg er indehaver i GNTLMN Essentials. Jeg kommer fra en baggrund i den finansielle sektor, og jeg har i lang tid været fan af traditionel herre mode og kunsten bag at vælge det perfekte outfit til lejligheden. God stil er en kunst, der ikke let at mestre, men det er også en integreret del af en professionel karriere.

Efter flere år i den finansielle sektor, havde mit ønske om at starte min egen forretning vokset sig for stort til at jeg kunne fortsætte med at ignorere det. Derfor var det tid til at tage springet og begynde at skabe og bygge noget op på egen hånd.

Begyndelsen

Før jeg startede GNTLMN Essentials, havde jeg længe været på jagt efter et mærke, der tilbød et enkelt og stilfuldt udvalg af essentials til min hverdag. De produkter, jeg bruger på daglig basis på tværs af flere kategorier fra personlig pleje til accessories - med andre ord, fundamentet i min stil. Som du nok kan forestille dig, så var jeg ikke særlig vellykket i min søgning.

Men søgningen åbnede mine øjne for noget andet. Overalt hvor jeg kom blev bombarderet med produkter. Produkter blev tilsyneladende kastet efter mig i et forsøg på at ramme noget, jeg gerne måske kunne lide. Mens intentionerne er gode, er resultatet knap så produktivt, og det har nærmest en modsat effekt. I modsætning til kvinder er mænd simpelthen dårligt rustet til at håndtere denne strøm af muligheder. Eller de har ærligt talt bare ikke tålmodigheden til det. Jeg har i hvert fald ikke, det er helt sikkert.

Derfor besluttede jeg at starte GNTLMN Essentials. Jeg ønskede at gøre noget ved den situation, jeg fandt mig selv i, da jeg tror, at mange mænd er i den samme. Der er simpelthen hverken tid eller tålmodighed til at gennemse de endeløse lister af valgmuligheder, især ikke med en travl hverdag og fuld kalender.

Hvad vi tilbyder til dig

Vi ønsker at være din makker gennem alle væsentlige aspekter af din personlige stil. Vi vil ikke bombardere dig med produkter. I stedet har vi et snævert og omhyggeligt udvalgt sortiment af produkter at vælge imellem, som vil holde dit udseende skarpt.

De lange traditioner der kendetegner en gentleman og har bestået tidens test, er det fundament, vi bygger videre på. Vi har bragt traditionerne ind i designet af vores produkter, der samtidig er tilpasset behovet hos moderne mænd. Dyderne hos den stilfulde gentleman bør aldrig blive glemt. Det har været og bør altid være fundamentet i en mands stil.

Vores produkter er designet i en stil som er en gentleman værdig og opfylder samtidig moderne mænds behov. Vi giver dig en holdning til hvert af vores produkter, der hjælper dig med at træffe det rigtige valg for dig. Derudover hjælper artiklerne i vores bibliotek dig med at holde din stil clean – uanset anledningen.

Jeg byder dig velkommen inden for i vores verden!

De bedste hilsner

Tobias Risom, indehaver

Vores tilgang

 

Byg din personlige stil fra bunden

Vores udvalg a personlig pleje hjælper dig med at holde dit ansigt og hud sund og rask. Gennem en simpel trin-for-trin rutine, har det aldrig været nemmere at være den bedste version af dig selv.

Efter at have sørget for pleje af din hud, hjælper vores sortiment af undertøj dig med at opbygge din base. Det er dine essentials, helt enkelt og alt hvad du behøver for at bygge din personlige stil oven på. Sørg for at tjek vores anbefalinger til undertøj ud.

Når du skal bygge oven på det solide fundament vi har lagt, så anbefaler vi, at du går til en skrædder. Fit er den vigtigste faktor i alle aspekter af stil, og desværre tilbyder vi ikke denne service (endnu). Der er mange tjenester derude, men vigtigst er det, at du finder en, der passer til dine behov.

Afslutningsvis, så fuldender vi din stil med en række accessories, der vil sikre et komplet look og topper din stil af med et elegant touch.

Vi udvælger omhyggeligt alle vores produkter for at skabe et klassisk og stilfuldt look. Hver har en lille guide tilknyttet i beskrivelsen, der guider dig, så du vil finde det helt rigtigt for dig. Vi har også mere grundige style guides i vores bibliotek, der hjælper dig med at styre uden om de mest almindelige fejltrin.

 

Komfort, kvalitet, elegance & simplistisk

Komfort er afgørende, for alle de materiale- og designvalg vi træffer – vi går aldrig på kompromis! Hvis du ikke er komfortabel i din påklædning, har det en negativ effekt på dit humør og karisma, som forstyrrer dit fokus.

Kvalitet er rygraden, som alle vores produkter er udviklet omkring. Kvalitet og pris er ofte forbundet, men kun til en vis grad. Vi stræber efter at levere de bedste kvalitetsprodukter til dig for rimelige priser.

Elegance er nøglen til en tidløs stil, og det starter med fundamentet. Vi designer vores produkter elegant og diskret for at fremhæve din personlige stil.

At gøre noget enkelt er en værdi, der ofte er overset. Vi omfavner kvalitet frem for kvantitet og har nøje udvalgt en række essentials så dit valg er enkelt.